02.11.15 10:10

Vas zanima, kateri peleti so bili v oktobru največkrat izbrani na www.peleti-ceneje.si?!

To so bili peleti GMG Premium, Avstrijskega proizvajalca GM Energy and Holz, Dunaj. Podjetje in peleti imajo standard ENplus A1 in izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Posebej bi izpostavili res minimalno vsebnost pepela, ki je samo 0,4%. Zelo jih priporočamo tistim, ki si želijo zanesljivega delovanja svojega ogrevalnega sistema in kolikor je možno poredko čiščenje. Dobava je možna v 15kg vrečat (na paleti je 66 vreč, oz. 990kg na peleto).

Zveza potrošnikov Slovenije jih je na podlagi letošnjega testa peletov  izpostavila kot najbolj ekonomičen nakup med  peleti »zelo priporočljive« kakovosti. 

GMG-Premium-ZPS-5601169fdf58d.JPG
GMG Premium peleti. Foto: ZPS

Ponudnik peletov GMG Premium je podjetje Peleti 1a.

Peleti 1a so nadgradnja logističnega podjetja, ki je situirano v Ljubljani, s skladišči v Ljubljani na Viču, pri logističnem podjetju IDL, ki tudi skrbi za prevoz peletov do skladišča iz Sežane, kamor pridejo z vlakom.

Peleti1a so sicer novi ponudnik na slovenskem trgu, obljubljajo pa, da bodo ponudili še kakšen artikel višjega kakovostnega razreda. Kot pravi Gregor Cerar, vodja projekta, »pri nas samo kakovost velja!«

Predlagamo vam, da preverite lastnosti peletov GMG Premium preko našega primerjalnika in ugotovite ceno za vašo iskano količino z dostavo ali brez!