17.11.14 15:15

Napaka v BAUHAUS-ovem katalogu pri označevanju kakovosti peletov

BAUHAUS-A123-546a0497b9cab.jpg
Kot ste nas uporabniki obvestili, se je v aktualnem BAUHAUS-ovem katalogu (veljavnost od 6.11. do 30.11.2014, stran 6) zelo verjetno zgodila napaka pri označitvi kakovosti paletov ponudnika SCHWEIGHOFER Pellets Hot Material.

Kot je razvidno na sliki, je pri teh peletih objavljen emblem standarda kakovosti ENplus A2. Dejansko naj bi ti peleti ustrezali standardu ENplus A1, kar je tudi pravilno zapisano v spremnem tekstu v katalogu. Isto je tudi razvidno iz naše fotografije zadnje strani embaliranja teh peletov (spodaj) , kjer je označen standard ENplus A1 in zapisana številka standarda.

Za pojasnilo smo zaprosili tudi BAUHAUS. Eva Hafner, zadolžena za oglaševanje pri slovenskem BAUHAUS-u je potrdila, da je prišlo do napake pri uporabi logotipa standarda kakovosti. Pravilna je označba ENplus A1, kot je zapisano v tekstu nad sliko. BAUHAUS se za napako opravičuje. Mi pa dodajamo, da se je človeško zmotiti, treba pa je pohvaliti tudi BAUHAUS, saj so se kljub popoldnevu na naše poizvedovanje odzvali prej kot v uri.

SCHWEIGHOFER-ZADNJA-STRAN-546a004ac921c.jpg