04.08.16 19:31

Peleti-ceneje.si širi svojo mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo

V skladu z željo, da čim bolj zadostimo potrebe naših strank za najugodnejšo ponudbo lesnih peletov in hkrati potrebe ponudnikov lesnih peletov, smo naš primerjalnik peleti-ceneje.si tehnično in vsebinsko posodobili.

peleti-na-roko-542da21d560f7.png
Na peleti-ceneje.si širimo mrežo sodelovanja

Od zdaj naprej namreč lahko z nami sodelujejo tudi ponudniki peletov, ki imajo omejeno dostavo, in ne zgolj tisti, ki imajo dostavo po celi Sloveniji. Tako lahko razširimo sodelovanje z več ponudniki. Prav zaradi tega vabimo k sodelovanju ponudnike peletov, ki zdaj dostavljajo te v manjšem krogu, zgolj krajevno oziroma lokalno ali samo v določeni pokrajini. Pridružite se nam!

Tovrstna posodobitev je zagotovo tudi v korist strank, ki preko našega primerjalnika peleti-ceneje.si iščejo najugodnejšo ponudbo peletov zanje ter se ob tem odločajo, ali naj jim ponudniki peletov te dostavijo na dom ali pa bodo stranke same prevzele pelete na prevzemnih mestih. V primerjalniku se namreč zaradi nove možnosti in izbire med tem, ali gredo sami po pelete ali pa jim te dostavijo iz najbližjih skladišč, lahko pojavita dva različna seznama prikaza ponudnikov. Sistem pač tako za eno kot drugo izbiro ponudi najugodnejše rezultate.

Prav zaradi tega vas vabimo, da na našem primerjalniku primerjate trenutne cene peletov in dostave ter si v skladu z vašimi željami izberete najboljšo ponudbo za vas!