17.11.16 12:43

Največkrat prodani peleti Faš Natura, sledijo jim Peleti Sava Ensa

Oktobra ste največkrat naročili pelete Faš Natura, nekoliko se je povečala tudi prodaja peletov Peleti Sava Ensa. Prvi spadajo v kakovostni razred ENplus A2, drugi pa v ENplus A1.

ozadje-4-55926c603f7a3.jpg
Pri izbiri peletov sta pomembni kakovost in cena.

Najbolj prodajani peleti preko našega primerjalnika Peleti-ceneje.si Faš Pellet Natura so narejeni iz 100-odstotnega smrekovega lesa, z visoko energijsko vrednostjo (19,62 MJ/kg). Ponudnik zanje nudi tudi garancijo kakovosti.

Lesni peleti Ensa spadajo v kakovostni razred ENplus A1. Tudi ti so narejeni iz 100-odstotnega smrekovega lesa, s kurilno vrednostjo od 16,5 do 19 MJ/kg in EU certifikatom kakovosti TüV Nord.

Za primerjavo, ogrevanje s peleti je občutno cenejše kot ogrevanje z npr. kurilnim oljem, saj sta dva kilograma peletov enaka kurilni vrednosti enega litra kurilnega olja. Pri odločitvi, katere vrste peletov boste naročili, pa ne smete biti pozorni zgolj na ceno izdelka, ampak tudi na kakovost izdelka – ta naj ustreza priporočilu proizvajalca vaše kurilne naprave. Priporočamo, da se odločite za nakup kakovostnih peletov. Slabša kakovost peletov namreč lahko povzroči nastanek žlindre in več pepela, to pa pomembno vpliva na delovanje kotlov in peči. Ne nazadnje bi morali zaradi uporabe peletov slabše kakovosti kurilne naprave tudi večkrat čistiti.

Na našem primerjalniku si lahko izberete zase najboljšo ponudbo peletov. Če potrebujete ob tem pomoč, nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 35 51. Z veseljem vam bomo svetovali.

Prijavite se na novice (ŽELIM BITI OBVEŠČEN)!