15.05.17 17:13

Novo: Peleti-ceneje.si je razširil mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo!

Naš primerjalnik cen peleti-ceneje.si smo tehnično in vsebinsko posodobili v skladu z željo, da bi čim bolj zadovoljili potrebe naših strank in hkrati omogočili sodelovanje z nami tudi tistim ponudnikom lesnih peletov, ki imajo omejeno dostavo.

Tehnična in vsebinska posodobitev je zagotovo v korist strank, ki preko našega primerjalnika peleti-ceneje.si iščejo najugodnejšo ponudbo peletov zanje ter se ob tem odločajo, ali naj jim ponudniki peletov te dostavijo na dom ali pa bodo stranke same prevzele pelete na prevzemnih mestih. Sistem tako za eno kot drugo izbiro ponudi najugodnejše rezultate. Po novem so v sistem vključeni poleg tistih, ki dostavljajo po vsej Sloveniji, tudi ponudniki peletov, ki dostavljajo samo do določene razdalje od svojih skladišč.

Postopek izbire najugodnejše ponudbe poteka še vedno na enak način kot prej. Po vpisu podatkov o mestu dostave in izbire vrste peletov se vam prikaže preglednica za vas najugodnejših ponudb, tako tistih, ki dostavljajo po vsej Sloveniji kot tistih, ki imajo omejeno dostavo. Če ste  v njihovem krogu dostave, se lahko brez omejitev odločite zanje, če pa ste od njih preveč oddaljeni, pa se vam bo v preglednici pojavil simbol žalostnega smeška  ☹  .

Vabimo vas, da na našem primerjalniku primerjate trenutne cene peletov in dostave ter si v skladu z vašimi željami izberete najboljšo ponudbo za vas! Za pomoč ob naročilu nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 35 51.

K sodelovanju pa vabimo tudi ponudnike peletov, ki zdaj dostavljajo te v manjšem krogu, zgolj krajevno oziroma lokalno ali samo v določeni pokrajini. Pridružite se nam!

Ne zamudite novic o akcijskih cenah! Prijavite se na novice (ŽELIM BITI OBVEŠČEN)!