Novice in akcije

15.05.17 17:13

Novo: Peleti-ceneje.si je razširil mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo!

Naš primerjalnik cen peleti-ceneje.si smo tehnično in vsebinsko posodobili v skladu z željo, da bi čim bolj zadovoljili potrebe naših strank in hkrati omogočili sodelovanje z nami tudi tistim ponudnikom lesnih peletov, ki imajo omejeno dostavo.
Preberi...
15.05.17 16:57

Aprila cene navzdol, a ne dovolj, da bi priporočali nakup letne zaloge

Po nekaj mesecih dvigovanja povprečnih cen lesnih peletov se je ta trend končno zaključil. Povprečne cene lesnih peletov v vseh kakovostnih razredih so padle, kar se vidi tudi pri primerjavi marčevskih in aprilskih cen. Ponudniki peletov v tem času v svojih oglasih tudi omenjajo znatno znižanje cen, a glede na primerjavo celoletnega dogajanja na področju cen, vam še ne svetujemo nakupa celoletne zaloge lesnih peletov. Poglejte, zakaj ne …
Preberi...
04.05.17 19:51

Pričakovano naraščanje cen v prvem trimesečju

Prvo trimesečje letošnjega leta so povprečne cene lesnih peletov naraščale, kar je bilo tudi pričakovano.  Precej hud mraz je obenem tudi povečal povpraševanje za peleti, tako da so bile podaljšane tudi čakalne dobe. K sreči se po novih znižanih temperaturah v aprilu, ko smo doživeli tudi pozebo v vinogradih in sadovnjakih, mrzlo vreme počasi poslavlja. Zelo počasi, a vendarle se. Zdaj je čas za pregled zalog peletov in dobro načrtovanje novih.
Preberi...
15.03.17 12:08

Izračun povprečnih cen peletov za prva dva meseca leta 2017

V prvih dveh mesecih letošnjega leta so povprečne cene lesnih peletov v vseh certificiranih kakovostnih razredih naraščale, kar je glede na letni čas in primerjavo s prejšnjimi leti bilo tudi predvideno. Glede na primerjavo s prejšnjimi leti bodo takšne povprečne cene peletov vztrajale še kak mesec, potem pa se bodo postopoma nekoliko spustile. Zaradi takega gibanja cen imamo tudi nekaj nasvetov za vas.
Preberi...
13.03.17 17:54

Kaj je novega na trgu peletov?

Od 15. do 18. januarja  2017 je v avstrijskem Gradcu potekala letošnja srednjeevropska konferenca na temo biomase in obnovljivih virov. 15. januarja je bil tudi specializiran »dan peletov«, na katerem smo nabrali kar nekaj zanimivih informacij in novic na temo trga peletov.  Nanizali smo jih skupaj z našimi komentarji.
Preberi...

Strani: