Novice in akcije

22.09.16 11:26

OBVESTILO: podaljšan rok dobave peletov na 14 dni

Z obema nogama smo odločno vstopili v sezono naročanja lesenih peletov, kar se kaže tudi v povečanem povpraševanju za dobavo lesenih peletov.  Prav zaradi povečanega povpraševanja in naročil se je pri večini naših partnerjev podaljšal tudi dobavni rok lesnih peletov. Zdaj traja dva do tri tedne od dneva naročila.
Preberi...
08.09.16 10:21

Poletne povprečne cene peletov

V poletnih mesecih junij, julij in avgust se povprečne cene peletov glede na posamezen mesec niso bistveno spreminjale. Pravzaprav so se za posamezne razrede kakovosti peletov nekoliko zniževale.
Preberi...
01.09.16 20:06

Greles – naš novi partner v projektu Peleti-ceneje.si

Naša baza ponudnikov lesnih peletov je s prejšnjim mesecem obogatena z novim ponudnikom.  Pridružil se nam je Gregor Brulc, ki ponuja pelete Greles. Sedež ter skladiščno in prevzemno mesto ima v naselju Gabrje v Brusnicah. Dobava njegovih peletov ima krog do največ 40 km od njegovega sedeža. 
Preberi...
08.08.16 14:30

TOP PONUDBA: Peleti Faš Pellet Natura pod 200 evrov za tono

Cena priljubljenih peletov Faš Pellet Natura je padla pod 200 evrov!
Preberi...
04.08.16 19:31

Peleti-ceneje.si širi svojo mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo

V skladu z željo, da čim bolj zadostimo potrebe naših strank za najugodnejšo ponudbo lesnih peletov in hkrati potrebe ponudnikov lesnih peletov, smo naš primerjalnik peleti-ceneje.si tehnično in vsebinsko posodobili.
Preberi...

Strani: