Novice in akcije

14.07.16 19:53

Božiček svetuje: dimnik mora biti prehoden že poleti, ne samo pozimi, ko mora skozi dimnik spraviti darila za vas

Saj veste, da Božiček vse leto gleda, kdo je priden, da mu bo lahko prinesel darilo? Da se bo to zgodilo, morate imeti dimnik očiščen in prehoden. Vaša peč in/ali kamin na pelete pa bosta čim bolj optimalno delal(a), če boste tako kurilno napravo kot tudi dimnik očistili že pred začetkom kurilne sezone, ne šele decembra, ko dobri mož napove svoj obisk in tlači v dimnik polno vrečo daril.
Preberi...
07.07.16 10:22

Prihranite denar in živce: kupite pelete ceneje že zdaj!

Že poleti je treba razmišljati o kurilni sezoni. Priporočljivo je napolniti ali dopolniti zalogo lesnih peletov  zdaj, ko so bistveno cenejši kot v glavni sezoni. Hkrati pa so roki njihove dostave krajši, ker je v tem času povpraševanje zanje manjše.
Preberi...
30.05.16 15:16

Menjava neustreznih malih kurilnih naprav

Po podatkih Agencije Republike Slovenije za okolje so bile v začetku letošnjega leta v nekaterih slovenskih krajih presežene mejne dnevne koncentracije delcev PM v zraku. Potrebno je ukrepanje...
Preberi...
06.05.16 11:27

Boom proizvodnje peletov na območju Balkana

V zadnjih treh letih se je na območju nekaterih balkanskih držav, predvsem v Srbiji, Bosni, Hrvaški in tudi v Sloveniji, povečala proizvodnja pelet ENplus certificirane kakovosti.   
Preberi...
09.04.16 15:21

Marca ste največkrat izbrali pelete Faš Natura

V mesecu marcu je cena pelet Faš Natura po dolgem času padla pod 200 eur za tono (in akcija še vedno traja!). Glede na ugodno ponudbo, so bili Faš Natura peleti tudi največkrat izbrani v preteklem mesecu.
Preberi...

Strani: