Novice in akcije

13.09.17 11:25

ZPS test peletov: Bistveno boljši rezultati kot pred dvema letoma!

V naši ponudbi kar 15 od 25 testiranih vzorcev. Nekateri celo pri dveh ali treh dobaviteljih! 
Preberi...
08.09.17 14:59

Septembra cene že malenkost višje

Vendar na srečo vseh tistih, ki si še niste nabavili zimske zaloge peletov, so se malenkost podražili samo certificirani peleti razreda A1.  Tistim, ki ustrezajo razredu A1 pa je cena malenkost padla. Cene peletov kakovostnega razreda A2 in A2 ustreza pa so ostale nespremenjene.
Preberi...
08.08.17 11:36

Primer dobre prakse: Prehod iz kurilnega olja na ogrevanje s peleti

Pomurski Avtocenter je največji avto center v Sloveniji vzhodno od Maribora. Obsega več stavb, ki so uporabljane kot avtomobilski saloni, servisne delavnice, lakirnico, skladišča, upravno stavbo.   
Preberi...
19.06.17 18:32

Zdaj je primeren čas za nakup letne zaloge peletov

Po pregledu dogajanja na našem grafu gibanja povprečnih cen lesnih peletov priporočamo, da naročite letne zaloge lesnih peletov zdaj. Povprečne cene peletov so namreč meseca maja nekoliko zdrsnile, te vrednosti pa se bodo predvidoma, glede na analizo prejšnjega leta in pregleda sedanjih cen energentov, kot tudi najave prodajalcev, kmalu postopno začele dvigovati.
Preberi...
15.05.17 17:13

Novo: Peleti-ceneje.si je razširil mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo!

Naš primerjalnik cen peleti-ceneje.si smo tehnično in vsebinsko posodobili v skladu z željo, da bi čim bolj zadovoljili potrebe naših strank in hkrati omogočili sodelovanje z nami tudi tistim ponudnikom lesnih peletov, ki imajo omejeno dostavo.
Preberi...

Strani: