Novice in akcije

19.06.17 18:32

Zdaj je primeren čas za nakup letne zaloge peletov

Po pregledu dogajanja na našem grafu gibanja povprečnih cen lesnih peletov priporočamo, da naročite letne zaloge lesnih peletov zdaj. Povprečne cene peletov so namreč meseca maja nekoliko zdrsnile, te vrednosti pa se bodo predvidoma, glede na analizo prejšnjega leta in pregleda sedanjih cen energentov, kot tudi najave prodajalcev, kmalu postopno začele dvigovati.
Preberi...
15.05.17 17:13

Novo: Peleti-ceneje.si je razširil mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo!

Naš primerjalnik cen peleti-ceneje.si smo tehnično in vsebinsko posodobili v skladu z željo, da bi čim bolj zadovoljili potrebe naših strank in hkrati omogočili sodelovanje z nami tudi tistim ponudnikom lesnih peletov, ki imajo omejeno dostavo.
Preberi...
15.05.17 16:57

Aprila cene navzdol, a ne dovolj, da bi priporočali nakup letne zaloge

Po nekaj mesecih dvigovanja povprečnih cen lesnih peletov se je ta trend končno zaključil. Povprečne cene lesnih peletov v vseh kakovostnih razredih so padle, kar se vidi tudi pri primerjavi marčevskih in aprilskih cen. Ponudniki peletov v tem času v svojih oglasih tudi omenjajo znatno znižanje cen, a glede na primerjavo celoletnega dogajanja na področju cen, vam še ne svetujemo nakupa celoletne zaloge lesnih peletov. Poglejte, zakaj ne …
Preberi...
04.05.17 19:51

Pričakovano naraščanje cen v prvem trimesečju

Prvo trimesečje letošnjega leta so povprečne cene lesnih peletov naraščale, kar je bilo tudi pričakovano.  Precej hud mraz je obenem tudi povečal povpraševanje za peleti, tako da so bile podaljšane tudi čakalne dobe. K sreči se po novih znižanih temperaturah v aprilu, ko smo doživeli tudi pozebo v vinogradih in sadovnjakih, mrzlo vreme počasi poslavlja. Zelo počasi, a vendarle se. Zdaj je čas za pregled zalog peletov in dobro načrtovanje novih.
Preberi...
15.03.17 12:08

Izračun povprečnih cen peletov za prva dva meseca leta 2017

V prvih dveh mesecih letošnjega leta so povprečne cene lesnih peletov v vseh certificiranih kakovostnih razredih naraščale, kar je glede na letni čas in primerjavo s prejšnjimi leti bilo tudi predvideno. Glede na primerjavo s prejšnjimi leti bodo takšne povprečne cene peletov vztrajale še kak mesec, potem pa se bodo postopoma nekoliko spustile. Zaradi takega gibanja cen imamo tudi nekaj nasvetov za vas.
Preberi...

Strani: