Novice in akcije

08.09.17 14:59

Septembra cene že malenkost višje

Vendar na srečo vseh tistih, ki si še niste nabavili zimske zaloge peletov, so se malenkost podražili samo certificirani peleti razreda A1.  Tistim, ki ustrezajo razredu A1 pa je cena malenkost padla. Cene peletov kakovostnega razreda A2 in A2 ustreza pa so ostale nespremenjene.
Preberi...
08.08.17 11:36

Primer dobre prakse: Prehod iz kurilnega olja na ogrevanje s peleti

Pomurski Avtocenter je največji avto center v Sloveniji vzhodno od Maribora. Obsega več stavb, ki so uporabljane kot avtomobilski saloni, servisne delavnice, lakirnico, skladišča, upravno stavbo.   
Preberi...
19.06.17 18:32

Zdaj je primeren čas za nakup letne zaloge peletov

Po pregledu dogajanja na našem grafu gibanja povprečnih cen lesnih peletov priporočamo, da naročite letne zaloge lesnih peletov zdaj. Povprečne cene peletov so namreč meseca maja nekoliko zdrsnile, te vrednosti pa se bodo predvidoma, glede na analizo prejšnjega leta in pregleda sedanjih cen energentov, kot tudi najave prodajalcev, kmalu postopno začele dvigovati.
Preberi...
15.05.17 17:13

Novo: Peleti-ceneje.si je razširil mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo!

Naš primerjalnik cen peleti-ceneje.si smo tehnično in vsebinsko posodobili v skladu z željo, da bi čim bolj zadovoljili potrebe naših strank in hkrati omogočili sodelovanje z nami tudi tistim ponudnikom lesnih peletov, ki imajo omejeno dostavo.
Preberi...
15.05.17 16:57

Aprila cene navzdol, a ne dovolj, da bi priporočali nakup letne zaloge

Po nekaj mesecih dvigovanja povprečnih cen lesnih peletov se je ta trend končno zaključil. Povprečne cene lesnih peletov v vseh kakovostnih razredih so padle, kar se vidi tudi pri primerjavi marčevskih in aprilskih cen. Ponudniki peletov v tem času v svojih oglasih tudi omenjajo znatno znižanje cen, a glede na primerjavo celoletnega dogajanja na področju cen, vam še ne svetujemo nakupa celoletne zaloge lesnih peletov. Poglejte, zakaj ne …
Preberi...

Strani: