Novice in akcije

07.12.16 07:46

Izračun novembrskih povprečnih cen peletov

Novembra so povprečne cene lesnih peletov kakovostnega razreda A1 krepko zanihale navzdol, v preostalih kakovostnih razredih pa so se povzpele za kako stopničko navzgor.
Preberi...
24.11.16 15:45

Ogrevanje z lesnimi peleti vse bolj priljubljeno

Ogrevanje z lesnimi peleti postaja vse bolj ugodno, obenem pa ima tudi druge pozitivne lastnosti. Je ekološko, okolju prijazno. Ob dejstvu, da je več kot 50 odstotkov Slovenije porasle z gozdovi, pa predstavlja tudi lepo prihodnost sodobnega ogrevanja s stališča samooskrbe.
Preberi...
17.11.16 12:43

Največkrat prodani peleti Faš Natura, sledijo jim Peleti Sava Ensa

Oktobra ste največkrat naročili pelete Faš Natura, nekoliko se je povečala tudi prodaja peletov Peleti Sava Ensa. Prvi spadajo v kakovostni razred ENplus A2, drugi pa v ENplus A1.
Preberi...
08.11.16 16:11

Oktobra pričakovan dvig povprečnih cen peletov

Jesensko zviševanje povprečnih cen peletov se je nadaljevalo tudi oktobra. Pri peletih certificirane kakovosti A1 se je povprečna cena le nekoliko povišala, cene ostalih kakovostnih razredov pa so se malo bolj zagnale v višino.
Preberi...
26.10.16 13:23

Vzpostavljena brezplačna številka za naročila in pomoč

Pri primerjalniku cen lesnih peletov www.peleti-ceneje.si, preko katerega lahko uporabnik v eni minuti izbere in naroči zanj najugodnejše lesne pelete, smo šli še korak dlje k usmerjanju odnosov z uporabniki in naročniki. Vzpostavili smo brezplačno telefonsko številko, na katero lahko pokličete, ko pri naročilu peletov preko spletne strani potrebujete pomoč ali dodatne informacije.
Preberi...

Strani: