Novice in akcije

03.10.16 16:03

Septembrske cene že navzgor!

Prvi jesenski mesec je prinesel nekaj sprememb pri cenah lesnih peletov. Nekoliko sta se dvignili povprečni ceni za pelete certificirane kakovosti A1 in A2, povprečni ceni za kakovostna razreda A1 ustreza in A2 ustreza pa sta ostali nespremenjeni.
Preberi...
28.09.16 10:11

Projekt Peleti-ceneje.si v boju za nagrado za najboljšo inovacijo!

Ponosni smo, da so naš projekt peleti-ceneje.si prepoznali kot eno izmed zanimivih in prepoznavnih inovacij na področju energetike ter nas povabili na 8. strateško srečanje Inovacija energetike '16, Izbire za jutri. S predstavitvijo »Kako v minuti izbrati in naročiti najprimernejše pelete za vaše potrebe?« se bomo 12. oktobra na srečanju v Brdu pri Kranju potegovali tudi za nagrado za najboljšo inovacijo energetike 2016.
Preberi...
22.09.16 11:26

OBVESTILO: podaljšan rok dobave peletov na 14 dni

Z obema nogama smo odločno vstopili v sezono naročanja lesenih peletov, kar se kaže tudi v povečanem povpraševanju za dobavo lesenih peletov.  Prav zaradi povečanega povpraševanja in naročil se je pri večini naših partnerjev podaljšal tudi dobavni rok lesnih peletov. Zdaj traja dva do tri tedne od dneva naročila.
Preberi...
08.09.16 10:21

Poletne povprečne cene peletov

V poletnih mesecih junij, julij in avgust se povprečne cene peletov glede na posamezen mesec niso bistveno spreminjale. Pravzaprav so se za posamezne razrede kakovosti peletov nekoliko zniževale.
Preberi...
01.09.16 20:06

Greles – naš novi partner v projektu Peleti-ceneje.si

Naša baza ponudnikov lesnih peletov je s prejšnjim mesecem obogatena z novim ponudnikom.  Pridružil se nam je Gregor Brulc, ki ponuja pelete Greles. Sedež ter skladiščno in prevzemno mesto ima v naselju Gabrje v Brusnicah. Dobava njegovih peletov ima krog do največ 40 km od njegovega sedeža. 
Preberi...

Strani: