Novice in akcije

21.10.16 08:46

V družbi vodilnih strokovnjakov energetike in elektroindustrije

Na izredno uspešnem 8. srečanju Inovacija energetike '16, ki je bilo 12. oktobra 2016 na Brdu pri Kranju, je mag. Samo Lubej predstavil naš projekt peleti-ceneje.si. S sodelovanjem smo imeli priložnost predstavitve naše inovacije v slovenskem prostoru na srečanju presežkov, kot so ga poimenovali organizatorji. Sodelovalo je namreč 33 govorcev iz približno 70 organizacij s področja energetike, elektroindustrije, izobraževalnih in državnih inštitucij pa tudi porabniki energije. Ob vsem tem pa sta srečanje zaznamovali tudi okrogli mizi strokovnjakov s teh področij.  
Preberi...
03.10.16 16:03

Septembrske cene že navzgor!

Prvi jesenski mesec je prinesel nekaj sprememb pri cenah lesnih peletov. Nekoliko sta se dvignili povprečni ceni za pelete certificirane kakovosti A1 in A2, povprečni ceni za kakovostna razreda A1 ustreza in A2 ustreza pa sta ostali nespremenjeni.
Preberi...
28.09.16 10:11

Projekt Peleti-ceneje.si v boju za nagrado za najboljšo inovacijo!

Ponosni smo, da so naš projekt peleti-ceneje.si prepoznali kot eno izmed zanimivih in prepoznavnih inovacij na področju energetike ter nas povabili na 8. strateško srečanje Inovacija energetike '16, Izbire za jutri. S predstavitvijo »Kako v minuti izbrati in naročiti najprimernejše pelete za vaše potrebe?« se bomo 12. oktobra na srečanju v Brdu pri Kranju potegovali tudi za nagrado za najboljšo inovacijo energetike 2016.
Preberi...
22.09.16 11:26

OBVESTILO: podaljšan rok dobave peletov na 14 dni

Z obema nogama smo odločno vstopili v sezono naročanja lesenih peletov, kar se kaže tudi v povečanem povpraševanju za dobavo lesenih peletov.  Prav zaradi povečanega povpraševanja in naročil se je pri večini naših partnerjev podaljšal tudi dobavni rok lesnih peletov. Zdaj traja dva do tri tedne od dneva naročila.
Preberi...
08.09.16 10:21

Poletne povprečne cene peletov

V poletnih mesecih junij, julij in avgust se povprečne cene peletov glede na posamezen mesec niso bistveno spreminjale. Pravzaprav so se za posamezne razrede kakovosti peletov nekoliko zniževale.
Preberi...

Strani: