Novice in akcije

28.09.16 10:11

Projekt Peleti-ceneje.si v boju za nagrado za najboljšo inovacijo!

Ponosni smo, da so naš projekt peleti-ceneje.si prepoznali kot eno izmed zanimivih in prepoznavnih inovacij na področju energetike ter nas povabili na 8. strateško srečanje Inovacija energetike '16, Izbire za jutri. S predstavitvijo »Kako v minuti izbrati in naročiti najprimernejše pelete za vaše potrebe?« se bomo 12. oktobra na srečanju v Brdu pri Kranju potegovali tudi za nagrado za najboljšo inovacijo energetike 2016.
Preberi...
22.09.16 11:26

OBVESTILO: podaljšan rok dobave peletov na 14 dni

Z obema nogama smo odločno vstopili v sezono naročanja lesenih peletov, kar se kaže tudi v povečanem povpraševanju za dobavo lesenih peletov.  Prav zaradi povečanega povpraševanja in naročil se je pri večini naših partnerjev podaljšal tudi dobavni rok lesnih peletov. Zdaj traja dva do tri tedne od dneva naročila.
Preberi...
08.09.16 10:21

Poletne povprečne cene peletov

V poletnih mesecih junij, julij in avgust se povprečne cene peletov glede na posamezen mesec niso bistveno spreminjale. Pravzaprav so se za posamezne razrede kakovosti peletov nekoliko zniževale.
Preberi...
01.09.16 20:06

Greles – naš novi partner v projektu Peleti-ceneje.si

Naša baza ponudnikov lesnih peletov je s prejšnjim mesecem obogatena z novim ponudnikom.  Pridružil se nam je Gregor Brulc, ki ponuja pelete Greles. Sedež ter skladiščno in prevzemno mesto ima v naselju Gabrje v Brusnicah. Dobava njegovih peletov ima krog do največ 40 km od njegovega sedeža. 
Preberi...
08.08.16 14:30

TOP PONUDBA: Peleti Faš Pellet Natura pod 200 evrov za tono

Cena priljubljenih peletov Faš Pellet Natura je padla pod 200 evrov!
Preberi...

Strani: