Novice in akcije

01.09.16 20:06

Greles – naš novi partner v projektu Peleti-ceneje.si

Naša baza ponudnikov lesnih peletov je s prejšnjim mesecem obogatena z novim ponudnikom.  Pridružil se nam je Gregor Brulc, ki ponuja pelete Greles. Sedež ter skladiščno in prevzemno mesto ima v naselju Gabrje v Brusnicah. Dobava njegovih peletov ima krog do največ 40 km od njegovega sedeža. 
Preberi...
08.08.16 14:30

TOP PONUDBA: Peleti Faš Pellet Natura pod 200 evrov za tono

Cena priljubljenih peletov Faš Pellet Natura je padla pod 200 evrov!
Preberi...
04.08.16 19:31

Peleti-ceneje.si širi svojo mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo

V skladu z željo, da čim bolj zadostimo potrebe naših strank za najugodnejšo ponudbo lesnih peletov in hkrati potrebe ponudnikov lesnih peletov, smo naš primerjalnik peleti-ceneje.si tehnično in vsebinsko posodobili.
Preberi...
21.07.16 19:24

Zalogovniki: pomembna sta velikost in material.

Pri dobavi t.i. nasutih peletov dobavitelj uporabniku pripelje naročene pelete v tovornjaku - cisterni. S pomočjo črpalke nato napolni silos za shranjevanje peletov ali drugače izveden zalogovnik za pelete. Odvisno od tega, kaj ima uporabnik. Ta lahko izbira med tekstilnimi in kovinskimi/pločevinastimi zalogovniki, pa tudi med različnimi velikostmi. Glede na količino peletov, ki jih zalogovnik lahko sprejme, ločimo dnevne, tedenske in sezonske zalogovnike. Če ima uporabnik manjši zalogovnik, mora imeti pelete skladiščene še kje, predvsem v vrečah. To so praviloma 15-kilogramske PVC-vreče ali enotonske vreče BIG BAG.
Preberi...
14.07.16 19:53

Božiček svetuje: dimnik mora biti prehoden že poleti, ne samo pozimi, ko mora skozi dimnik spraviti darila za vas

Saj veste, da Božiček vse leto gleda, kdo je priden, da mu bo lahko prinesel darilo? Da se bo to zgodilo, morate imeti dimnik očiščen in prehoden. Vaša peč in/ali kamin na pelete pa bosta čim bolj optimalno delal(a), če boste tako kurilno napravo kot tudi dimnik očistili že pred začetkom kurilne sezone, ne šele decembra, ko dobri mož napove svoj obisk in tlači v dimnik polno vrečo daril.
Preberi...

Strani: