Novice in akcije

04.08.16 19:31

Peleti-ceneje.si širi svojo mrežo ponudnikov peletov tudi na tiste z dostavo na omejeno razdaljo

V skladu z željo, da čim bolj zadostimo potrebe naših strank za najugodnejšo ponudbo lesnih peletov in hkrati potrebe ponudnikov lesnih peletov, smo naš primerjalnik peleti-ceneje.si tehnično in vsebinsko posodobili.
Preberi...
21.07.16 19:24

Zalogovniki: pomembna sta velikost in material.

Pri dobavi t.i. nasutih peletov dobavitelj uporabniku pripelje naročene pelete v tovornjaku - cisterni. S pomočjo črpalke nato napolni silos za shranjevanje peletov ali drugače izveden zalogovnik za pelete. Odvisno od tega, kaj ima uporabnik. Ta lahko izbira med tekstilnimi in kovinskimi/pločevinastimi zalogovniki, pa tudi med različnimi velikostmi. Glede na količino peletov, ki jih zalogovnik lahko sprejme, ločimo dnevne, tedenske in sezonske zalogovnike. Če ima uporabnik manjši zalogovnik, mora imeti pelete skladiščene še kje, predvsem v vrečah. To so praviloma 15-kilogramske PVC-vreče ali enotonske vreče BIG BAG.
Preberi...
14.07.16 19:53

Božiček svetuje: dimnik mora biti prehoden že poleti, ne samo pozimi, ko mora skozi dimnik spraviti darila za vas

Saj veste, da Božiček vse leto gleda, kdo je priden, da mu bo lahko prinesel darilo? Da se bo to zgodilo, morate imeti dimnik očiščen in prehoden. Vaša peč in/ali kamin na pelete pa bosta čim bolj optimalno delal(a), če boste tako kurilno napravo kot tudi dimnik očistili že pred začetkom kurilne sezone, ne šele decembra, ko dobri mož napove svoj obisk in tlači v dimnik polno vrečo daril.
Preberi...
07.07.16 10:22

Prihranite denar in živce: kupite pelete ceneje že zdaj!

Že poleti je treba razmišljati o kurilni sezoni. Priporočljivo je napolniti ali dopolniti zalogo lesnih peletov  zdaj, ko so bistveno cenejši kot v glavni sezoni. Hkrati pa so roki njihove dostave krajši, ker je v tem času povpraševanje zanje manjše.
Preberi...
30.05.16 15:16

Menjava neustreznih malih kurilnih naprav

Po podatkih Agencije Republike Slovenije za okolje so bile v začetku letošnjega leta v nekaterih slovenskih krajih presežene mejne dnevne koncentracije delcev PM v zraku. Potrebno je ukrepanje...
Preberi...

Strani: