Novice in akcije

02.11.15 10:10

Vas zanima, kateri peleti so bili v oktobru največkrat izbrani na www.peleti-ceneje.si?!

To so bili peleti GMG Premium, Avstrijskega proizvajalca GM Energy and Holz, Dunaj. Podjetje in peleti imajo standard ENplus A1 in izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Posebej bi izpostavili res minimalno vsebnost pepela, ki je samo 0,4%. Zelo jih priporočamo tistim, ki si želijo zanesljivega delovanja svojega ogrevalnega sistema in kolikor je možno poredko čiščenje. Dobava je možna v 15kg vrečat (na paleti je 66 vreč, oz. 990kg na peleto).
Preberi...
23.10.15 10:56

Priporočajo nas tudi v reviji Moje Finance

Preberi...
14.10.15 21:13

Svetovalni servis na temo biomase - tokrat o rezultatih testa peletov, drv in lesne biomase

Na 1. programu Radia Slovenija so v sredo, 7. oktobra pripravili polurno oddajo, v kateri so predstavili tudi rezultate zadnjih testov peletov ZPS. 
Preberi...
21.09.15 22:53

Test peletov ZPS - v naši ponudbi kar pet od šestih najbolje ocenjenih vrst peletov!

V timu peleti-ceneje.si smo ponosni, da smo že pred objavo letošnjega testa peletov ZPS na naši spletni strani ponudili kar pet od šestih najbolje ocenjenih vrst peletov in prav nobenega iz kategorije "ne ustreza". Ob tem so v naši ponudbi tudi peleti GMG Premium, ki so bili med najbolj priporočljivimi po kakovosti, ocenjeni tudi kot najbolj ekonomičen nakup.
Preberi...
03.09.15 14:59

Novi test peletov ZPS in GOZDIS za leto 2015

Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) in Gozdarski inštitut Slovenije (GOZDIS) sta lesene pelete letos že tretjič postavila pod drobnogled, saj so v zadnjih letih v Sloveniji postali priljubljen vir energije. 
Preberi...

Strani: