KAKO IZBRATI PELETE?!

V ENI MINUTI NAJDETE NAJBOLJŠO PONUDBO ZA VAS V VSEJ SLOVENIJI!

Ste razumen uporabnik in želite izbrati pelete primerne kakovosti in pakiranja po kar najugodnejši ceni? Za vas smo pripravili enostavna navodila, kako pridete do najboljše ponudbe na trgu:

1. Izberite prevoz oz. način prevoza. Na izhodiščni strani www.peleti-ceneje.si najdete iskalna polja, kot so na sliki spodaj. V vrstici "Prevoz - izberite:" izberite eno od možnosti:

  1. Dobavitelj uredi dostavo (Kar pomeni, da vam bo pelete na vaš naslov dostavil dobavitelj, dostava bo zajeta v ceno.) 
  2. Lasten prevzem v skladišču (Kar pomeni, da boste pelete prevzeli v skladišču in jih sami odpeljali.)

kako-izbrati2-55e804899606e.JPG

2.  Vnesite naslov. Če ste prijavljen uporabnik, bo sistem sam dodal vaš naslov. Če ne, vpišite  v okence "Vaš naslov:", kje bodo peleti porabljeni oz. kam naj bodo dostavljeni. Tudi če ste pri prevozu izbrali opcijo »Lasten prevzem v skladišču«, vam bodo prav prišli preračuni razdalj od skladišča do vas.

Primer: Hočevarjeva ulica 2a Ljubljana  (Ponudbe veljajo samo za naslove v Republiki Sloveniji.)

3.  Izberite količino, ki jo iščete. Izbire so zaokrožene na eno tono oz. v primeru pakiranja v 15-kilogramske vreče, na eno paleto vreč, kar je približno eno tono. Za izbiro kliknite v kvadratek desno ob napisu »Količina« in vpišite iskano količino. Število mora biti celo, brez vejic ali pik.

4. Kliknite na gumbek »POIŠČI« in sistem vam bo vrnil ponudbe, sortirane po najugodnejši ceni na tono, če ste izbrali "Dobavitelj uredi dostavo", oz. glede na razdaljo, če ste izbrali "Lasten prevzem v skladišču".

Po vsakem spreminjanju podatkov v točkah od 1 do 3 je treba ponovno osvežiti preračune s klikom na gumb »POIŠČI«.

5. Izberite kakovost peletov. Kliknite v kvadratek desno ob napisu »Kakovost« Izpisali se vam bodo vsi kakovostni razredi, ki so trenutno v ponudbi. Izberite (kliknite) primerno kakovost, ki jo priporoča proizvajalec ali serviser vaše peči oz. gorilnika na pelete. V preglednici se avtomatsko prikažejo samo ponudbe izbrane kakovosti.

6.  Izberite pakiranje, ki si ga želite s klikom na kvadratek ob napisu »Pakiranje«. Izpisali se vam bosta vsaj ti dve najpogostejši možnosti pakiranja:

  • 15 kg vreča
  • 1000 kg big bag

Ponudbe lahko sortirate tudi po drugih kriterijih (puščica gor/dol pod imenom kriterija).

Ko ste našli vam najugodnejšo ponudbo, kliknite zeleni voziček v vrstici s to ponudbo (skrajno levo) in sledite navodilom na naslednji strani.

RES PREPROSTO DO NAJBOLJŠE PONUDBE, ALI NE?! POIŠČITE SVOJO - ZAČNITE S KLIKOM TUKAJ!

Če imate vprašanja, težave pri izbiri, ali bi naročilo raje oddali preko telefona, nas pokličite na 041 726 453 ali na brezplačno številko 080 35 51!